The Boys and Girls Club of Greater Lowell includes the renovation and addition to an existing outdated facility. Located within close proximity to downtown Lowell, the new club will include 65,000 sq ft of space. The new design makes a strong connection with the adjacent Clemente Park and the National Historic Park Canal Parkway.

LOCATION

Lowell, MA

PROGRAM

Education/Recreation Facility

SIZE

56,000 sq ft

STATUS

In Development

CLIENT

Boys & Girls Club

COLLABORATORS

Watermark

Five distinct centers (Arts, Education, Fitness, Teens, and Nutrition) are organized around a central Hub, each with their own identity and character.  The Club provides diverse programming dedicated to academic success, healthy lifestyles, and good character and citizenship. The new state-of-the-art facility will serve as an inspiration to the young members to learn skills needed to become successful adults and end generational poverty. 

© Tighe Architecture 2020

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram