HUNTLEY

 North Hollywood, CA

The home is strategically designed to mitigate the impact of the much larger, adjacent commercial buildings located to the South and to the West. The new home is placed to the rear of the lot and set back as far as possible from the street allowing for more usable outdoor space to the North. The design features an L shaped home configured around the garden. The home opens to the garden and to the North.

 

A terrace is located on top of the single story portion of the residence. The terrace has a vegetative roof. The highly sustainable home is outfitted with the finest environmental features including photovoltaics for power, hydronic solar for the heating of the water, energy efficient building systems and environmentally friendly materials are used throughout.

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Twitter
  • Pinterest